Bedrift

Er du ikke sikker på hvordan du kan utvikle og motivere kollegene dine?

Er det spenninger mellom ansatte eller avdelinger?

Opplever du friksjon på grunn av etniske eller kulturelle misforståelser eller forskjeller?

Hvordan kunne du oppnå holdningsendring i lederstilen? (Vei fra transaksjonsledelse til Transformasjonsledelse.)

Føler du at du har mistet motivasjonen i arbeidet ditt?

Er det konflikter hjemme om arbeidsplanen din?

Er det vanskelig å balansere tiden du tilbringer på jobb og med familie?
Ved ærlig svar på spørsmålene jeg stiller, kan du bli bedre kjent med deg selv og få et helt nytt perspektiv / løsning på problemet.
Jeg har mer enn 30 års erfaring fra Hotel og Restaurant bransjen bak meg. Jeg har kokkmaster diplom også.
Matlaging er nøkkelen her! Liker du og glad i å tilbringe tid på kjøkkenet? Vil du prøve nye matvarer og teknikker, forbedre din eksisterende kunnskap?
Er du ikke sikker på hvordan du kan utvikle og motivere kollegene dine? Er det spenninger mellom ansatte eller avdelinger?